Mogelijkheden met rittenregistratie

door | 21 december 2017

Het bijhouden van uw rittenregistratie is van groot belang als u een onderneming heeft. De belastingdienst kan namelijk alles controleren en als u niets op orde heeft, kan dat wel eens een grote chaos veroorzaken. Daarom is het belangrijk dat u nu een goed systeem kiest om uw rittenregistratie bij te houden. Dankzij Fleetassist wordt het een stuk gemakkelijker om alles in de gaten te houden. Er zijn verschillende redenen om voor Fleetassist te kiezen:

  • Om te beginnen haalt u een hoge R.O.I. In korte tijd kan het systeem zichzelf terugverdienen en dat door tijd- en brandstofbesparing. U behaalt snel meer rendement uit uw wagenpark dankzij dit systeem.
  • De volledige controle over uw eigen wagenpark is een heel goede keuze. U heeft direct inzage in alle details en kunt alles goed verantwoorden.
  • 24 uur per dag en 7 dagen in de week heeft u inzage in alle gegevens en op ieder apparaat. U heeft dus overal grip op!
  • U zit niet vast aan een lang contract, Fleetassist kunt u namelijk iedere maand opzeggen. Gemakkelijk en goed voor uw eigen overzicht.
  • Het is een veilig systeem, de servers voldoen namelijk aan strenge certificeringen.

Overzicht in uw administratie

Als u een eigen onderneming heeft, dan is het prettig om op alle mogelijke manieren overzicht te hebben in uw administratie. Ook de kilometers horen daarbij en wanneer u werkt met losse briefjes, kan dat erg lastig zijn. Een briefje kwijt, verkeerd ingevuld of niet volledig? Het is dan een grote chaos en dat kan nu voorkomen worden dankzij Fleetassist. Een vast systeem waarbij u op een nette manier alle informatie bij kunt houden. Het systeem weet wat u in moet vullen en geeft dit ook aan. U doorloopt alle stappen en dan is de rittenregistratie weer snel bijgewerkt. Kiest u daarom nu ook voor een goed systeem wat bij uw bedrijf past, zodat u alles vanaf nu echt op orde heeft. Iedere dag alles netjes bijwerken of wanneer u niet veel rijdt eens per week. Alles zit dan netjes geordend in het systeem van Fleetassist is en is overal inzichtelijk. Kiest u daarom nu ook voor deze mogelijkheid en kies vandaag nog uw pakket bij Fleetassist.